Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Вересень » 18
Аліса: -Звідки у них руки ростуть? ТоТ Чого вони так кострубато дівчат вирізали? тОт
Категория: Статті і скани з журналів | Просмотров: 574 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

Категория: Відео | Просмотров: 556 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

Karl
Карл був таким самим багатим хлопцем як і Зейн. Коли він освідчився Джулії, вона захотіла розкрити йому свій секрет. Луіза і Грейсі думали, що це погана ідея. Після цього вони кинули один одного. Через кілька днів Карл попросив Джулію зустрітися з ним на пристані. Вона погодилась і прийшла до нього у формі русалки. Він хотів сфотографувати її, але Луіза і Грейсі прийшли вчасно і поклали край планам Карла.
Kim Sertori
Кім – дратівлива молодша сестра Клео. Вона була близькою до того, щоб відкрити секрет дівчат. Прикладом служить ситуація, коли Кім знаходить щоденник Клео. Вона вирішує що це правда і намагається відкрити Клео на конкурсі. Але їй нічого не вдається. У 3 сезоні, вона зустрічається з Семом.
Laurie
Лорі – працівник у Sea World. Хороший друг Клео і Льюіса, хоча разом з місіс Гедес обвинувачував Льюіса і зникненні Ронні. Допоміг Клео вилікувати Гектора, а також вчив Клео як дресирувати дельфінів.
Lenny McCartney
Ленні – один із чотирьох братів Льюіса. Володіє «зеленим будинком» у якому Льюіс встановив автоматичний полив.
Lisa Gilbert
Ліза – мати Емми. Вона нагороджена дипломом молодих рятувальників, після того, коли врятувала Беннета старшого. Любить колекціонувати фігурки.
Louise Chatham ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 574 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

Eva
Єва жила в 1740 році, в Ірландії і була русалкою. Вона перетворилась в русалку в тій підводній печері що і Белла. Існує ймовірність, що в Ірландії також був Лунний пруд.
Гелідкінезіз/Субстанціякенезіз: Вона створила оригінальні вежі світла коли комета перший раз підлетіла до Землі. Після того, її не бачили, вважається, що ці самі вежі вбили її. Комету назвали в її честь в знак подяки.
Angela Sertori
Анджела Серторі є кузиною Клео і Кім. Вона з’являється лише в 1 сезоні, у одному єдиному епізоді "Hurricane Angela". Анджела залишилась у Серторі, тому що у її батьків зараз не легкий час. Батько Клео оцінив цю можливість як підготовку Клео до зрілості, але Анджела вперта і дуже любить воду, тому привела за собою купу проблем. Поки Клео і Кім зайняті, Анджела викрадає пелікана і заховує його у будинку. Клео звинувачує у цьому Кім і просить повернути його. Після цього, Мітч звинувачує її у крадіжці пелікана і вона змушена самотужки шукати його. Пізніше Клео все таки знаходить пелікана, а потім і Анджелу. Клео повернула пелікана, а Анджелу покарали.
Annette Watsford
Аннет Уотсворд мати Шарлотти. Аннет працює в ресторані, так як вона шеф-кухар. В епізоді "Pressure Cooker", Аннет провоить багато часу Дону Серторі, тому Клео і Кім дуже хвилюються, тому що вони думають, що Дон і Аннет збираються одружитися. В кінці серії Дон го ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 877 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

Багато зарубіжних сайтів пишуть що 4 сезон буде. Давайте подумаємо логічно.
Новина про те, що Клер і Інді нарешті зустрілись:
«Season 4 has apparently been confirmed; Indiana Evans and Claire Holt finally got the opportunity to meet thanks to producers. The season 4 premier is expected to air the middle of 2011. It is confirmed that the recordings for the new season is beginning 16th October THIS YEAR.»
Тобто якщо перевести це, у нас вийде така картина:
«4 сезон був підтверджений, Індіана Еванс і Клер Холт, нарешті, отримали можливість зустрітися завдяки виробникам. Пьремьера 4 сезону очікується в середині 2011 року. Так само підтвердили, що зйомки розпочнуться 16 жовтня цього (2010) року.»
А чого це Індіана і Клер зустрілись тільки зараз, а? Невже Шіфф не познайомив дівчат одне з одним? оО А пам’ятаєте, Клер у своєму прощальному листі писала що вона впевнена, що Індіана чудово доповнить тріо. Звідки вона це взяла? Не могла ж вона написати це, навіть не бачачи Індіану. З цього випливає, що або ця інформація - фейк, або лист Клер - фейк, або і лист і ця інформація – фейк, або якимось чудом ця інформація і лист правдиві.
Новина, що з’явиться нова русалка:
«В 4 сезоні буде нова русалка. Імовірно Келлі Сміт. Вона перетвориться на русалку в печері Канади. Здібність - створювати торнадо (аб ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 1244 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

В галерею було додано 1 нове фото Фібі.
Категория: Обновки! | Просмотров: 422 | Добавил: Unmei | Дата: 18-09-2010

Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика