Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Вересень » 18 » Minor Characters. Part 1
18:11:12
Minor Characters. Part 1
Eva
Єва жила в 1740 році, в Ірландії і була русалкою. Вона перетворилась в русалку в тій підводній печері що і Белла. Існує ймовірність, що в Ірландії також був Лунний пруд.
Гелідкінезіз/Субстанціякенезіз: Вона створила оригінальні вежі світла коли комета перший раз підлетіла до Землі. Після того, її не бачили, вважається, що ці самі вежі вбили її. Комету назвали в її честь в знак подяки.
Angela Sertori
Анджела Серторі є кузиною Клео і Кім. Вона з’являється лише в 1 сезоні, у одному єдиному епізоді "Hurricane Angela". Анджела залишилась у Серторі, тому що у її батьків зараз не легкий час. Батько Клео оцінив цю можливість як підготовку Клео до зрілості, але Анджела вперта і дуже любить воду, тому привела за собою купу проблем. Поки Клео і Кім зайняті, Анджела викрадає пелікана і заховує його у будинку. Клео звинувачує у цьому Кім і просить повернути його. Після цього, Мітч звинувачує її у крадіжці пелікана і вона змушена самотужки шукати його. Пізніше Клео все таки знаходить пелікана, а потім і Анджелу. Клео повернула пелікана, а Анджелу покарали.
Annette Watsford
Аннет Уотсворд мати Шарлотти. Аннет працює в ресторані, так як вона шеф-кухар. В епізоді "Pressure Cooker", Аннет провоить багато часу Дону Серторі, тому Клео і Кім дуже хвилюються, тому що вони думають, що Дон і Аннет збираються одружитися. В кінці серії Дон говорить дівчатам, що Уотсворд його партнер по бізнесу. Аннет також з’являється "The Gracie Code - Part 2", де Шарлотта говорить з нею, про її покійну маму, Грейсі. Вона також з’являється на кілька хвилин в епізоді "Three's Company".
Ash Dove
Еш – дуже хороший наїзник і бойфренд Емми. Він відвідував уроки верхової їзди, коли йому було 4 роки. Еш був вчителем Елліота, брата Емми. Пізніше, він починає працювати в JuiceNet кафе. Еш став другом Льюісу, а потім і Зейну, після інциденту в кафе.
Bev Sertori
Бев Серторі – мати Клео. Вона вчитель. Вона зазвичай випадково оббризкує Клео водою і тим заставляє її перетворитися на русалку. У другому сезоні вона розведена.
Byron
Байрон з’являється всього у декількох серіях 1 сезону. Він досвідчений плавець і любитель віндсерфінгу. В епізоді "Pool Party", Міріам влаштувала вечірку в честь перемоги Байрон, але він не прийшов, пояснивши це тим, що не любить вечірки.
В епізоді "Sink or Swim" Байрон попросив Емму допомогти йому з тренуваннями, перед змаганням. Емма і Байрон цілуються, і після того Емма каже йому, що не прийде на його змагання. Емма все таки приходить на змагання, у якому перемагає Байрон. Після цього, вони стають друзями.
У епізоді "Moon Spell" він цілує Емму у джакузі, а пізніше на підлозі, на другому поверсі її будинку. Вранці Емма каже що вони тільки друзі і між ними нічого не може бути.
Остання поява Байрона була у серії "Love Potion #9", тоді він взяв її на танцювальний вечір.
У 2 і 3 сезоні Байрон не з’являється.
Candy
Кенді – подруга Харісона Беннета. Хоча вони і зустрічаються, але Кенді занадто молода для нього. В "Moon Spell" вона разом з Беннетом прийшла на День Народження Ніла Гілберта.
Don Sertori
Дон Серторі – батько Клео. Він рибалка. Ненавидить хлопців, за винятком Льюіса. У другому сезоні він розлучився з Бев. У 3 сезоні він одружився з Самантою. Дон великий шанувальник Елвіса Преслі і класичного року.
Dr. Linda Denman
Лінда Денман – морський біолог. Після того, як вона дізналась секрет дівчат, вона влаштувала пастку на острові Мако і планувала зробити кілька дослідів на них. Тато Зайна допомагає їй, але не хоче зашкодити дівчатам. Але дівчата повернулись на острів і зробили вигляд, що вони втратили свої сили. Денман здається, але вона не знає, що дівчата втратили свої сили на 12 годин.
Elliot Gilbert
Елліот Гілберт – молодший брат Емми. Він давно закоханий в Кім, і ось наважився запросити її на побачення, але він не знав, що вона пішла з ним, тому що він запропонував їй жувальну гумку, з її улюбленим смаком. Клео і Льюісу довелось наглядати за ними. Побачення провалилось, оскільки Кім просила його купити все, що вона бачить. Після цього він кинув Кім. Також, він був закоханий в Ріккі, після того, як вона врятувала його у серії "Young Love"
Gracie Watsford
Грейсі була однією із трьох колишніх русалок і отримала силу гідрокінезіз. Коли вона стала русалкою, таке життя їй подобалось, але воно набридло їй тоді коли її друг Макс Гамільтон почав ставити на них експерименти, як і Льюіс. Їй так все це набридло, що вона захотіла стати нормальною. Одного разу вона приходить на острів Мако у повний місяць, стрибає у ставок і втрачає свої сили назавжди.
Harrison Bennett
Харісон Беннет – батько Зейн, і часто до нього прискіпується. Коли Зейн вирішив побити рекорд батька з віндсерфінг, то Харісон дуже кричав на нього. Покинув проект розбудови бази відпочинку на Мако, щоб бути ближче до Зейна. Не з’являється у 2 і 3 сезонах.
Julia Dove
Джулія – одна з трьох колишніх русалок. Так як і Ріккі не розповіла подругам що зустрічається з хлопцем. Коли вона розповіла Карлу що русалка, то він дуже сердився на неї і покинув її. Одного разу, він попросив Джулію зустрітися з ним на пірсі. Вона з’явилась до нього у формі русалки і він сфотографував її. Якби Луїза і Грейсі вчасно не прийшли, то він розіслав би її фотографії у всі журнали. Її сила – Гідро-Термокенезіз. Судячи по її прізвищу, моли вона була бабусею Еша.


Переклад: Yagami_Alice
!!!При копіюванні ставте посилання!!!
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 876 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика