Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Вересень » 18 » Minor Characters. Part 2
18:16:23
Minor Characters. Part 2
Karl
Карл був таким самим багатим хлопцем як і Зейн. Коли він освідчився Джулії, вона захотіла розкрити йому свій секрет. Луіза і Грейсі думали, що це погана ідея. Після цього вони кинули один одного. Через кілька днів Карл попросив Джулію зустрітися з ним на пристані. Вона погодилась і прийшла до нього у формі русалки. Він хотів сфотографувати її, але Луіза і Грейсі прийшли вчасно і поклали край планам Карла.
Kim Sertori
Кім – дратівлива молодша сестра Клео. Вона була близькою до того, щоб відкрити секрет дівчат. Прикладом служить ситуація, коли Кім знаходить щоденник Клео. Вона вирішує що це правда і намагається відкрити Клео на конкурсі. Але їй нічого не вдається. У 3 сезоні, вона зустрічається з Семом.
Laurie
Лорі – працівник у Sea World. Хороший друг Клео і Льюіса, хоча разом з місіс Гедес обвинувачував Льюіса і зникненні Ронні. Допоміг Клео вилікувати Гектора, а також вчив Клео як дресирувати дельфінів.
Lenny McCartney
Ленні – один із чотирьох братів Льюіса. Володіє «зеленим будинком» у якому Льюіс встановив автоматичний полив.
Lisa Gilbert
Ліза – мати Емми. Вона нагороджена дипломом молодих рятувальників, після того, коли врятувала Беннета старшого. Любить колекціонувати фігурки.
Louise Chatham
Луїза Чатем – одна з трьох русалок, які стали ними у 1950 році. Вона і її друзі - Джулія і Грейсі пообіцяли одне одному що повинні зберегти таємницю. Врятувала Джулію від Карла. До тепер жила на Лореляй, але човен пішов під воду від необачності Зейна. Вважається що вона володіла Гідро-Крьокінезісом. Вона і всі інші русалки втратили свої сили назавжди.
Max Hamilton
50 років тому, він робив на острові Мако такі самі дослідження як і Льюіс. Макс першим дізнався секрет дівчат і створив 3 медальйони для них.
Miriam Kent
Міріам Кент – популярна дівчина. Любить бути у центрі уваги і кохає Зейна. Купила медальйона спеціально для того, що Ріккі ревнувала, тоді коли Зейн намагався повернути його. У 2 і 3 сезоні не з’являється.
Mitch
Мітч – тренер дельфінів у Sea World. Також, він є директором Клео.
Mrs Geddes
Місіс Геддес є менеджером Sea World. Звільнила Клео через те, що та засміялась тоді, коли Ронні її оббризкав.
Ms. Taylor
Місіс Тейлор – вчителька Клео і Льюіса. У "Secrets and Lies" вона бачить зразок води з Мако і думає, що це науковий дослід Льюіса. Для того, щоб зберегти таємницю, Клео використовує свою силу і заміняє зразок води. У "To Have and to Hold Back" вона дає Льюісу електронну пошту Американського Морського Біологічного Інституту.
Nate
Нейт – друг Зейна. У 1 і 2 сезонах постійно лип до Клео, але коли у місто приїхала нова дівчина, він зацікавився нею. Белла ж йому відмовила.
Neil Gilbert
Ніл Гілберт – батько Елліота і Емми. Час від часу працює з Беннетом старшим
Ryan
Раян – співробітник Саманти. Коли Клео показує йому острів Мако, він починає більше цікавитися ним. Через Кім, Раян дізнається про Лунний пруд. Саманта не відпускає Раяна на острів і наказує йому працювати у лабораторії. В кінці 3 сезону, Софі і Раян пливуть на острів щоб отримати рідкісні кристали, але пошкоджують його і Лунний пруд втрачає свої чари.
Samantha Roberts-Sertori
Саманта – нова дружина Дона Серторі а також прийомна мати Клео і Кім.
Sophie Benjamin
Софі – старша сестра Уілла і доволі погано впливає на нього. Вона підштовхує його на шлях підводного плавання і вважає, що Белла заважає йому. Вона сильна і зробить все, щоб отримати своє. Вона брехлива і їй все рівно, як добитися своє цілі.
Terry Chadwick
Террі Чадвік - батько Ріккі. Про нього відомо не дуже багато, тільки, що він постійно забуває дату свого Дня Народження і він і мати Ріккі у розлученні.
Tiffany
Тіфанні – подруга Міріам. Постійно липне до Льюіса. Виграла конкурс костюмів.


Переклад: Yagami_Alice
!!!При копіюванні ставте посилання!!!
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 573 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика