Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Вересень » 18 » 4 Season? o_O
11:16:48
4 Season? o_O
Багато зарубіжних сайтів пишуть що 4 сезон буде. Давайте подумаємо логічно.
Новина про те, що Клер і Інді нарешті зустрілись:
«Season 4 has apparently been confirmed; Indiana Evans and Claire Holt finally got the opportunity to meet thanks to producers. The season 4 premier is expected to air the middle of 2011. It is confirmed that the recordings for the new season is beginning 16th October THIS YEAR.»
Тобто якщо перевести це, у нас вийде така картина:
«4 сезон був підтверджений, Індіана Еванс і Клер Холт, нарешті, отримали можливість зустрітися завдяки виробникам. Пьремьера 4 сезону очікується в середині 2011 року. Так само підтвердили, що зйомки розпочнуться 16 жовтня цього (2010) року.»
А чого це Індіана і Клер зустрілись тільки зараз, а? Невже Шіфф не познайомив дівчат одне з одним? оО А пам’ятаєте, Клер у своєму прощальному листі писала що вона впевнена, що Індіана чудово доповнить тріо. Звідки вона це взяла? Не могла ж вона написати це, навіть не бачачи Індіану. З цього випливає, що або ця інформація - фейк, або лист Клер - фейк, або і лист і ця інформація – фейк, або якимось чудом ця інформація і лист правдиві.
Новина, що з’явиться нова русалка:
«В 4 сезоні буде нова русалка. Імовірно Келлі Сміт. Вона перетвориться на русалку в печері Канади. Здібність - створювати торнадо (або ж цунамі). З’явиться у 14-му епізоді. Вона замінить Клео.Її зіграє Ханна Мюррей.»
Яка це за рахунком русалка? 6? о_О А не чи занадто багато розвелось русалок? Не думаю, що продюсер став би накручувати так сюжет, але є одне «але», на своєму офіційному твіттері Ханна пише ось що:
«Have you seen the tv serie H2O just add water? i'm being part of the season 4! Hope you all enjoy it!»
Що можна перекласти так:
«Ви бачили серіал H2o просто додай води? Я буду грати в 4 сезоні! Сподіваюся вам це сподобається!»
Тобто знову ж таки є пару варіантів: або все це фейк, або правда. Тут нічого сказати нічого не можна. Залишається тільки чекати.
Але тут випливає ще одна спірна новина:
Нещодавно, адмін угорського сайту про Н2О, послав до редакції австралійського телебачення листа, з запитанням чи знають вони щось про 4 сезон Н2о? Ось яка відповідь йому/їй прийшла:
"Я абсолютно не чув нічого про 4 сезон Н2О і я думаю що Jonathan M. Shiff Productions більше не будуть знімати продовження. Компанія оголосила про якийсь новий проект, який ми будемо показувати у майбутньому.
Ласкаво просимо.
Тімоті Айанс.
Австралійське телебачення".

Якщо прочитати цю новину, то можна зробити висновок що 4 сезону не буде, так як навіть редакція не знає про це. Я думаю, що компанія Шіффа перед тим як знімати Н2О мала послати запит на те, чи можна що його транслювали, але можливо бути таке, що він пошле запит тоді, коли зніме серіал.
Отже, зробимо висновок: інформацій багато, але немає ні одної підтвердженої. Тобто можна тільки гадати чи буде 4 сезон, чи ні. Що ж, будемо надіятися на краще, але як на мене краще б його не було. Нема там більше що показувати. Серіал вичерпав себе.

Дякую за увагу, Ягамі Аліса.
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 1241 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика