Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » Шіфф і компанія
« 1 2 3 4 5 6 »

«Завтра: Коли почнеться війна» є першим фільмом з трьох, які будуть телевізійними передачами, в залежності від касових зібрань. Виробництво у фільму прекрасне. Бен Нот зробив чудову роботу. Він вмістив в фільм всю красу Австралії, які чергуються з швидким темпом дій, з пістолетами і бійками, переслідуваннями, вибухами і загальнім хаосом. Хоча є декілька невеликих технічних мінусів. Я вже казав, що цей фільм знятий професіонально і його тривалість 143 хвилини, які буквально пролітають мимо і залишають вас розчарованими, через не достаток часу. Нажаль, я не читав книгу з сьомої серії, написана Джоном Марсденом. Я знаю, що молодь, яка знайома з книгами, полюбить і фільм, як і літні люди, які не знайомі з роботами Марсдена. Актори виконали дуже тяжку роботу, але декілька сцен, де вони були не зовсім переконливі. Якщо реалізм дотримується на всіх рівнях, тоді фільм дуже вразить публіку. Цей фільм не здійснив ніяких гріхів, але він на голову вищий від Голівуда. На кінець, я рекомендую вам подивитися цей фільм. Його будуть пам’ятати багато людей, хто подивився його!
Повну статтю читайте тут.
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 409 | Добавил: Unmei | Дата: 31-08-2010


Характер і дії у фільмі «Завтра: Коли почнеться війна» були зняті дуже переконливо. Група друзів дивляться на чисте нічне небо і помічають винищувачів, які напали на країну крізь темряву і наповнюють повітря струменем диму. Це – жах, особливо для людей, які проживають в Австралії, які не розуміють що таке – вторгнення на їхню батьківщину. Але по іншому повела себе група підлітків різної національності і віри, яких грають талановиті молоді актори і одна британська актриса Рейчел Херд-Вуд. Відрізані від світу група підлітків, яким нема куди звернутися, вирішують дати відсіч воєнним, які вторглися в їхню країну.
Якщо сюжет вам до болі знайомий, то це тому що, фільм «Завтра: Коли почнеться війна» оснований на популярній серії книг, написаних Джоном Марсденом. Ці книги дуже полюбили підлітки у всьому світі. Тому, всі з нетерпінням чекають цей фільм. В успісі фільму «Завтра: Коли почнеться війна» треба подякувати сценаристу і режисеру фільму Стюарту Бітті. Він допомагав створювати сценарії для таких фільмів, як «Залог», «Пірати Карибського Моря: Прокляття «Чорної перлини» і так далі. Стюарт Бітті відомий в Голівуді, як режисер, який знімає фільми в Австралії. Він добре попрацював над сценарієм фільму і бойовик був знятий якнайкраще. В фільмі зустрічаються сміх і радість. Він утримує цей промінь світла, коли по сюжету фільму на вулиці, вирує партизанська війна. Але в фільмі зустріча ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 439 | Добавил: Unmei | Дата: 31-08-2010


Сьогодні день, коли був написаний новий трек «Завтра» спеціально для фільму «Завтра: Коли почнеться війна». Сингл буде доступний для продажі на ITunes!. Пісня «Завтра» була написана Ніком Сестером і Тімом Роджерсом в поєднанні з композиціями Джонні Клімека і Рейнхольда Хейла.

Продюсер фільму «Завтра: Коли почнеться війна» Ендрю Мейсон сказав: «Я відразу зрозумів, що фільму «Завтра: Коли почнеться війна» потрібна пісня»

«Нік Сестер і Джонні Клімек обговорювали ідею для пісні ще на початку січна 2010 року, але до березня вона не була ще готова. Але коли Нік побачив варіант фільму, у ньому зародилася ідея і він приніс Тіму Роджерсу текст пісні»

Пісні, відео і ролики з фільму «Завтра: Коли почнеться війна» ви можете купити тут, ближчим часом, ця пісня буде доступна в усіх інших магазинах до кінця тижня. А ось тут, ви можете купити пісню, яку написав Нік Сестер.

Якщо у вас немає ніяких планів, тоді швидко додавайте «Завтра» у ваш плейліст!

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 461 | Добавил: Unmei | Дата: 30-08-2010

Книжки із серії "Завтра: коли почнеться війна" (в екранізації якої знімалася Фібі Тонкін) номіновані на премію Australian Kids Choice Awards 2010. У номінації "Краща книга" вони будуть боротися з такими творами, як "Сутінкі", "Гаррі Поттер і Дари смерті" та "Щоденник слабака". Голосування закінчиться 26-ого вересня, а сама церемонія пройде в Сіднеї восьмого жовтня, у п'ятницю. Голосувати можна на офіційному сайті каналу "Nickelodeon" тут.
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 434 | Добавил: Unmei | Дата: 28-08-2010

Як би ви представили фільм глядачам, які не є прихильниками цієї серії книг?
Це просто чудова історія. Всі ми, вісім чоловік, всі ми різні персонажі, і я думаю, універсально люди можуть зіставити себе c нашими героями.

Чи відчували ви на собы тиск, екранізуючи настыльки улюблені людьми книги?
Звичайно, відчувався величезний тиск, але ми були настільки занурені в наші ролі, що зовсім забули про це. Під час зйомок, все йшло день за днем. Ти повинен просто залишити тиск позаду себе, тому що у всіх є упереджені ідеї про те, як повинні виглядати персонажі, або як діяти, або як говорити, так що ти повинен робити все, що можеш.
Ми всі сиділи навколо і слухали один одного, а Стюарт давав нам ідеї та поради.
Ми знаємо, що в головах глядачів усе буде проходити через "книга-фільм-книга-фільм".

Як ви пізнавали одне одного під час зйомок?

Я ненавиджу говорити таке, тому що це схоже на кліше, але ми дійсно хороші друзі. У всякому разі, ми стали настільки близькі, що продюсери прийшли і сказали нам, щоб ми перестали постійно хихикать і сміятися, розповідати жарти, тому що їх нудить від цього. Тому ми хороші друзі.

Чим відрізняються зйомки фільму від телевізійної роботи?
Якщо чесно, зйомки H2O не дуже відрізнялися від того, як ми знімалися кожен день і інше. Але масштаб зовсім інший. Зйомки серіалів, як "Home And Away", це дуже швидко, ти знімаєш 12 хвилин готового матеріалу в ... Далі---->

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 420 | Добавил: Unmei | Дата: 26-08-2010

Ви читали книжку чи книги перед зйомками фільму?
Я читала їх у старшій школі, в шкільному поході.

Як ви думаєте, читання книг допомогло вам у створенні вашого персонажа?

Виразно. Книжки дуже класні, навіть фізично, як Джон Мардсен писав їх - це неймовірно, всі описи просто прекрасні, особливо навколишнє оточення і мова героїв. Нам дуже пощастило, тому що у нас було багато матеріалу, щоб відштовхнутися.

Ви думаєте, читання книг надихнуло вас на прослуховування у фільмі?
Це чудова історія. Коли я отримала сценарій, я була така схвильована бути її частиною, я була готова грати абсолютно будь-якого персонажа. Спочатку я проходила прослуховування на роль Робін, але потім мені дали роль Фі. Отримати будь-яку роль в цьому фільмі - мрія.

Фібі, можеш розповісти про зміни у своїй зовнішності, які допомогли тобі виглядати як Фі?
Я дуже багато змінила в своїй зовнішності, але все це було лише перевтіленням в персонажа. Фі - блондинка. Багато людей були дуже незадоволені, що мене вибрали на цю роль, тому що я брюнетка, але ж не так складно просто пофарбувати волосся!

Як ще ви вживалися в своїх героїв?
Я ходила на курси вміння тримати себе з жінкою, що викладала Міс Австралія, яка була божевільною. Я вчилася ходити з книгою на голові і не сутулитися.

Гомер (герой Деніза - прим. Перекладача) - цілком спокійний персонаж, ти такий же в реальному житті?
<... ... Далі---->

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 450 | Добавил: Unmei | Дата: 26-08-2010

Нижче читайте статтю з сайту газети "The Herald" про прем'єру фільму "Завтра: коли почнеться війна" в Ньюкаслі. Повну версію статті англійською можна прочитати тут.

Режисер фільму "Завтра: коли почнеться війна" Стюарт Бітті і актриса Фібі Тонкін, погодилися, що є така пам'ятка долини Хантер, що зробила фільм таким вражаючим - міст.
20-мільйонну адаптація першого із семи романів Джона Мардсена про пригоди підлітків була знята в минулому році в Мейтленді, Raymond Terrace і Дангогі.
Нічні зйомки проходили в районі моста Luskintyre, на річці Хантер, в двадцяти хвилинах їзди від Мейтленду.
Бітті був сповнений рішучості використовувати це місце для зйомок, а пізніше воно було задіяно і на постері фільму.
"Ми не могли б зробити фільм без цього моста", - розповів він учора ввечері в Ньюкаслі. "Я повинен був боротися за нього. Це хороший міст для проїзду, але для технічного обладнання він не пристосований."
Крім, відчеплення мосту, висвітлення його і підготовки до піротехнічних вибухів, знімальній групі також довелося будувати дороги, санвузол і дитячий майданчик, нижче річки Хантер. Також це місце було використано під час зйомок футбольної сцени у фільмі.
"Ми були якимись лунатиками, під час зйомок цього фільму", - сказала Тонкін.
"Це був найбільший в ... Далі---->

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 454 | Добавил: Unmei | Дата: 20-08-2010

Нижче ви можете прочитати шматок статті про Фібі після прем'єри TWTWB у Квынсленді.

Після недільної прем'єри фільму в Квінсленді в Jupiters Hotel and Casino під час Австралійської міжнародної кіно-конвенції, актори і режисер Бітті мали можливість відпочити на узбережжі і разом поснідати в Саутпорті. Сіднейська актриса Фібі Тонкін, що грає Фіону, сказала, що повернення на Золоте узбережжя було подібно поверненню додому. Тонкін жила на Золотому узбережжі три роки, коли грала одну з головних ролей у серіалі "H2O: Просто додай води".
"Ми жили з дівчатами з серіалу в Броудбіч близько шести місяців і тренувалися в басейні Саутпорті, так що, це чудово, повернутися сюди знову", - сказала вона. "Ми знімалися на Warner Roadshow Studios, і там часто йшло виробництво великих фільмів, через те, що тут дуже гарне місце для зйомок. Воно виглядає приголомшливо в об'єктиві і має багато локацій
.

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 418 | Добавил: deuS | Дата: 20-08-2010

За інформацією сайту au.tv.yahoo.com Фібі зіграє невелику епізодичну роль у серіалі "Home And Away" як запрошена зірка. На жаль, поки що більше ніякої інформації про цей проект немає.
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 418 | Добавил: Unmei | Дата: 16-08-2010

В останні два рази вона впустила дві величезні голлівудські ролі.
Екс-зірка серіалу "Home & Away" говорить, що щаслива, чекаючи свого моменту появи на великому екрані.
"Це може бути розчаруванням", - розповіла 20-річна актриса "The Sunday Telegraph". "Я думаю, це хороший знак, коли ти наближаєшся до того, чого так хочеш. Це просто означає мати терпіння."
Еванс поступилася роль Аліси другий австралійській актрисі Мії Васіковкі у фільмі Тіма Бертона "Аліса в країні чудес", в якому також знімався важкоатлет Джонні Депп.
Крім того, вона прослуховувалося для фільму Стівена Спілберга "Я - номер чотири". "Він [Спілберг] коментував всі мої записи, що означає, що він дивився їх, що на справді дивно собі уявити", - сказала Еванс.
"Я зустріла геніального Тіма Бертона. Він трохи божевільний - схожий на божевільного вченого, або музиканта - на зразок того, але він був дуже милий."
Зараз Еванс - запрошена зірка (разом з колишньою колегою по Саммер Бей Кейт Річі) грає повію у драмі телеканалу Nine Channel "Cops: LAC", цю роль актриса вважає самою "сумнівною" своєю роллю. "Це ніщо, в порівнянні з тим, що я робила раніше", - сказала Еванс.
"Це було дійсно цікаво знімати, але іноді було трохи не комфортно".
"Ми знімали на перехресті і я виглядала досить дивно і на мене кидали досить дивні погляди".

Хоча більшість її колег переїхали в Лос-Анджелес після відходу з "Home & Away ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 479 | Добавил: Unmei | Дата: 15-08-2010

Згідно з сайту imdb, Індіана з'явиться в шостому епізоді серіалу в ролі Кайлі Тремейн (Kylie Tremaine). Прем'єра серіалу відбудеться раніше призначеного терміну - вже у вересні цього року на каналі Nine. До речі, для Інді це не перший досвід роботи в серіалі такого типу.
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 394 | Добавил: Unmei | Дата: 15-08-2010

Аннабель Стівенсон, яка зіграла в серіалі Н2О Міріам, знялася у новому проекті під назвою Violet II. Вона зіграє Олівію.

Сюжет: Віолетта була переведена в нову школу після скандалу з участю учителя. Вона загубилася і зараз залишилась зовсім одна, і тільки пропозиції дружби здається завжди приходять з певними умовами.

Фільм короткометражний, тому напевно ми його не зможемо побачити нашою мовою.

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 373 | Добавил: deuS | Дата: 08-08-2010

Сьогодні відбулася прем'єра Arctic Blast у Сіднеї на п'ятому щорічному кінофестивалі Dandy Opera Quays.
У Австралії дійство розпочалося о 18:30. В Україні на той час було 10:30.

Надіюсь, скоро з'являться фотографії з цієї події.

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 413 | Добавил: deuS | Дата: 04-08-2010

На своїй сторінці на Тwitter Клер Холт залишила новий запис: "Home sweet home. What amazing weather to welcome me back!!"

Що означає:

"Дім милий дім. Яка ж чудова погода вітає мене з поверненням!!"

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 404 | Добавил: deuS | Дата: 04-08-2010

З'явилася перекладена стаття під назвою "Домашня територія" з недавнього номера журналу "FILM INK", правда, не вся, а тільки моменти з Фібі.

<…> Одна актриса, яка проходила довгий процес прослуховування і була фінальним членом групи восьми підлітків, Фібі Тонкін, отримала роль Фіони після чотирьох зворотних дзвінків. Юна австралійка, найбільш відома за роллю в серіалі "H2O: Просто додай води", спочатку проходила прослуховування на роль Робін, але була повернута назад на пропозицію грати Фіону, милу, але розпещену принцесу групи. "Вона дуже мила героїня", - говорить Тонкін. "Вона дуже наївна, а також неймовірно розумна. Було чудово грати проти стереотипу" легковажної блондинки ". Я маю на увазі, вона легковажна, але лише в сенсі, що не знає, що таке локшина за дві хвилини, вона в житті ніколи не ходила в походи, але вона також усвідомлює, що відбувається, цю війну та її причини. Вона перестає бути захищеною та необізнаною про все, за межами її маленького світу, і в кінці, вона бере в руки AK-47 і підриває мости. "

Іскрометна актриса, чий ентузіазм у проекті дуже чистий, знайшла роботу з режисером Стюартом Бітті, дуже довірливим і відкритим, що дозволяє акторам змінювати персонажів у залежності від їхнього бачення. "Стюарт дав нам дозвіл по суті змінювати репліки, прибирати або додавати щось нове", - пояснює вона. "Він дозволяв нам говорити так, як ми думаємо говорили б наші персонажі". Готуючись до зйомок, Бітті та актор ... Далі---->

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 430 | Добавил: Unmei | Дата: 02-08-2010

Анабелль має молодшого брата
Вона говорить по-італійськи, німецьки і по-англійськи
Її прізвище також читається 'Стіфенсон'
Будучи дитиною її сім'я іммігрувала до Австралії
Також знімалася в серіалі під назвою Mortified
У 2006 році була прийнята в NIDA в Сіднеї і почала там вчитися з 2007 року
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 387 | Добавил: Unmei | Дата: 02-08-2010

Вчора Клер написала на своєму twitter:

"Last day filming today. Had a blast!"

Це означає, що вчора був останній день зйомок і що актриса отримала купу заряду. Сподіваюся, що скоро з'явиться хоча б фото зі зйомок Клер або може навіть, якесь відео.

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 406 | Добавил: Unmei | Дата: 01-08-2010

Індіана Еванс працювала. У неї були проблеми, і це все, що вона говорить. Але 19-річна актриса не сумує - це всього лише ще одне свідчення її зростаючого успіху після важкого робочого дня, що пройшов на зйомках її спеціальної епізодичній ролі в новому телесеріалі Cops LAC. Її кар'єра рухається в гору.
Тільки що завершила чотирирічне перебування в телесеріалі Home and Away, вона проходила короткий прослуховування в "Алісу в Країні чудес" Тіма Бартона, а також в "Я номер 4" Стівена Спілберга.
"Якщо ви поруч, то це хороший знак", говорить вона INSIDEFILM за чашкою кави в Coogee Beach cafe. Спокійна, трохи сором'язлива актриса не несе негативних почуттів по відношенню до її колег. Інша австралійка, Мія Васіковська, в кінцевому підсумку приміряла на себе головну роль Аліси. "Це дійсно залежить від того, що це за роль і хто отримує її, - якщо вони здаються підходящими і заслуговують її, це набагато легше прийняти", говорить вона. "Якщо це хтось, хто не має сенсу, то це може бути досить складно".
Її прорив в кіноактриси - остання пропозиція від одного з улюблених режисерів Квентіна Тарантіно - Брайана Тренчард-Сміта - відомого своїми австралійськими жанровими фільмами 70-х і 80-х років. Еванс відіграє провідну роль, і вона говорить, що зйомки трилера про реакцію сім'ї на екологічну катастрофу в Тасманії були напруженими. "Я жила там три або чотири тижні в цьому маленькому готелі. Це було дивно, але дійсно добре" ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 377 | Добавил: Unmei | Дата: 29-07-2010

Стало точно відомо, що в наступну середу Індіана відвідає прем'єру свого фільму 'Arctic Blast' в Сіднеї. Ось що сьогодні повідомили на офіційному твіттері канадського кінофестивалю 'Можливі світи', в рамках якого буде проводитися показ:

'Спеціальні гості: австралійські актриси Індіана Еванс і Олександра Дейвіс будуть на світовій прем'єрі Arctic Blast 4 серпня.'

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 404 | Добавил: Unmei | Дата: 29-07-2010

Приблизний переклад інтерв"ю:

Фі вона... З самого початку вона дійсно шикарна дівчина, трохи наївна. Вона дійсно турбується про те, як наводити красу, думаючи що макіяж найголовніше. Але мені дуже подобається грати Фі, тому що вона, незважаючи ні на що, впевнена і мила. Думаю, у неї є якась інша сторона. Її мати завжди вкладала в неї неправильні ідеї щодо її зовнішності. Але незважаючи на те, що думають інші люди, в душі вона трохи невпевнена і м'яка.
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 408 | Добавил: Unmei | Дата: 21-07-2010

Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика