Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Серпень » 2 » FILM INK
15:06:34
FILM INK
З'явилася перекладена стаття під назвою "Домашня територія" з недавнього номера журналу "FILM INK", правда, не вся, а тільки моменти з Фібі.

<…> Одна актриса, яка проходила довгий процес прослуховування і була фінальним членом групи восьми підлітків, Фібі Тонкін, отримала роль Фіони після чотирьох зворотних дзвінків. Юна австралійка, найбільш відома за роллю в серіалі "H2O: Просто додай води", спочатку проходила прослуховування на роль Робін, але була повернута назад на пропозицію грати Фіону, милу, але розпещену принцесу групи. "Вона дуже мила героїня", - говорить Тонкін. "Вона дуже наївна, а також неймовірно розумна. Було чудово грати проти стереотипу" легковажної блондинки ". Я маю на увазі, вона легковажна, але лише в сенсі, що не знає, що таке локшина за дві хвилини, вона в житті ніколи не ходила в походи, але вона також усвідомлює, що відбувається, цю війну та її причини. Вона перестає бути захищеною та необізнаною про все, за межами її маленького світу, і в кінці, вона бере в руки AK-47 і підриває мости. "

Іскрометна актриса, чий ентузіазм у проекті дуже чистий, знайшла роботу з режисером Стюартом Бітті, дуже довірливим і відкритим, що дозволяє акторам змінювати персонажів у залежності від їхнього бачення. "Стюарт дав нам дозвіл по суті змінювати репліки, прибирати або додавати щось нове", - пояснює вона. "Він дозволяв нам говорити так, як ми думаємо говорили б наші персонажі". Готуючись до зйомок, Бітті та актори провели цілий місяць у репетиціях, які, як каже Тонкін, були більше спрямовані на зміцнення зв'язків між акторами, що допомогло б правдоподібно показати їх на екрані. "Навіть під час репетицій ми ніколи не читали свої репліки порядково всім складом акторів, тому що Стюарт боявся, що вся магія процесу зведеться до посиденьок за столом у студії", - говорить вона. "Все, що ми робили під час репетицій - імпровізація. Всі провели цей час, зав'язуючи дружбу і перевтілюючись в наших персонажів, і коли почалися справжні зйомки, це була як друга натура, пов'язана не тільки з вивченими рядками і натисненням кнопки програвання на камері. І в був перший день зйомок, сидячи в кущах, одягнені в костюми, це був перший раз коли ми говорили ці рядки один одному. Було дуже хвилююче ".

Знімки проходили в минулому вересні, в широкому масштабі близько долини Хантер в Новому Південному Уельсі. Тонкін говорить, що період тренувань і наступна пара місяців зйомок були найбільш напруженим часом в її житті. "У нас всіх були персональні тренування з ранку, а потім була практика на мотоциклах", - пояснює акторка. "Ми каталися на мотоциклах навколо студії FOX. Було дуже весело!", - Сміється актриса. "Потім у нас були тренування зі зброєю. Деякі персонажі, як Фі, ніколи не тримали зброю в руках, і тому деяких якраз не вчили як його тримати, потім що дійсно хотіли добитися ефекту, що ми тримаємо його в перший раз. Який самий складний аспект зйомок? Безумовно, годинник! Тонкін пояснює: «Ми починали знімати о шостій вечора, а закінчували о сьомій ранку .. Ми були злегка 'того'. Було так холодно, треба було вставати о п'ятій вечора, а снідати в шість, і в твоїй голові одна каша. Ти навіть не знаєш хто ти і де ти, але у тебе в руках зброя і ти підпалюєш все підряд. Це був неймовірний, неймовірний досвід! " <...>

Тонкін говорить, що вона могла б уникнути будь-яких травм, вона вже мала кілька неприємних моментів на зйомках. "Травмуючим моментом був момент, коли під час зйомок однієї сцени в кадр приповзла змія"
, - пояснює вона. "Хтось почав кричати 'Пішла геть! Пішла геть!' І я бачила, як усі моментально розбігаються, а змія виявилася величезним пітоном. Це було дуже страшно!"

Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 436 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика