Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Серпень » 31 » Reviews from Matt's Movie
19:46:38
Reviews from Matt's Movie

Характер і дії у фільмі «Завтра: Коли почнеться війна» були зняті дуже переконливо. Група друзів дивляться на чисте нічне небо і помічають винищувачів, які напали на країну крізь темряву і наповнюють повітря струменем диму. Це – жах, особливо для людей, які проживають в Австралії, які не розуміють що таке – вторгнення на їхню батьківщину. Але по іншому повела себе група підлітків різної національності і віри, яких грають талановиті молоді актори і одна британська актриса Рейчел Херд-Вуд. Відрізані від світу група підлітків, яким нема куди звернутися, вирішують дати відсіч воєнним, які вторглися в їхню країну.
Якщо сюжет вам до болі знайомий, то це тому що, фільм «Завтра: Коли почнеться війна» оснований на популярній серії книг, написаних Джоном Марсденом. Ці книги дуже полюбили підлітки у всьому світі. Тому, всі з нетерпінням чекають цей фільм. В успісі фільму «Завтра: Коли почнеться війна» треба подякувати сценаристу і режисеру фільму Стюарту Бітті. Він допомагав створювати сценарії для таких фільмів, як «Залог», «Пірати Карибського Моря: Прокляття «Чорної перлини» і так далі. Стюарт Бітті відомий в Голівуді, як режисер, який знімає фільми в Австралії. Він добре попрацював над сценарієм фільму і бойовик був знятий якнайкраще. В фільмі зустрічаються сміх і радість. Він утримує цей промінь світла, коли по сюжету фільму на вулиці, вирує партизанська війна. Але в фільмі зустрічаються і невеликі мінуси. Кейтлін Стейсі була не зовсім переконлива в одній із сцен в фільмі. Але знайшли королеву Фібі Тонкін у ролі Фіони і Деніза Акденіза у ролі Гомера. Проте, зйомки улюбленого роману і бойовика, фільм «Завтра: Коли почнеться війна» є переможцем, не дивлячись на невеликі мінуси. Можливо, Стюарт Бітті вирішить знімати продовження і якщо це станеться, то ми з радістю будемо чекати продовження. Повну статтю читайте тут.
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 443 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика