Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2009 » Вересень » 28 » Журналу 21 рік
16:34:05
Журналу 21 рік
Журналу Girlfriend виповнюється 21 рік, і на честь цього листопадний номер журналу, який вже надійшов у продаж, вийшов не зовсім звичайним - адже всі статті для нього написані самими зірками! В ролі журналіста побувала Індіана, і теж написала для журналу невелику статтю.

Я думаю, дуже важливо брати тайм-аути для себе. Хоча це звучить як очевидна і проста задача, коли ми зайняті і знаходимося в стані стресу, насправді дуже легко забути робити речі для себе самого. Вся справа в тому, щоб знайти якийсь момент протягом тижня, коли ви можете піти і зайнятися чимось, що вам подобається - будь то спільний перегляд фільму з друзями або просто приємна прогулянка в сонячний день. Я представляю вам мій особистий перелік речей, які допоможуть вам відчути себе щасливими!

Посмійся. Я часто дивлюся шоу "Політ Конкордів" - воно легко змусить вас сміятися. Спробуйте сміятися принаймні один раз на день ... Це найкращі ліки!

Розслабся. Прийміть ванну! Це звучить банально, але приємна гаряча ванна зі свічками завжди дозволяє мені відчути себе добре і зняти стрес.

Відірвися з друзями. Друзі завжди знайдуть спосіб змусити вас почувати себе добре. Навіть якщо у вас дійсно поганий настрій.

Налаштуйся. Я люблю слухати пісні, які викликають почуття ностальгії. «Бітлз» є кращими для мене - їх пісні завжди нагадують мені одне веселе літо, і це був якраз той період, коли я довгий час слухала їх.

Включи мізки. "Ловець у житі" - моя улюблена книга. Я перечитувала її вже близько чотирьох разів!

Знайди щасливе місце. Моя місцева піцерія - моє щасливе місце. Я ходжу туди з моєю родиною, і це завжди підвищує мій настрій.

Встряхнись. Найприємнішу вправу, яку ви можете зробити, на мій погляд, танець. Мій друг і я думаємо записатися в клас хіп-хопу для початківців.

Покажи свою внутрішню дитину. Я люблю дивитися дитячі анімаційні фільми, щоб втекти від дійсності - такі, як Валлі і Рататуй. Вони такі милі!

Скажи "ммм". Шоколад - це моя улюблена їжа. Я дуже люблю ходити у "Max Brenner" (кафе в Сіднеї, де, кажуть, дуже смачний шоколад:) - прим. перекладача) з моїм другом
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 573 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика