Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » Архів
« 1 2 ... 60 61 62
ВІТАЮ СЬОГОДНІ ВИПАВ ПЕРШИЙ СНІГ!!!Бажаю вам мати такий білий і радісний настрій як наш сніг.УРА!!!!
Категория: Події | Просмотров: 642 | Добавил: Зейн | Дата: 23-11-2008

 
 
Каріба Ельза Хейн.

Мама володіє танцювальною школою. Улюблена група - Muse. Улюблений австралійський серіал - Love My Way. Любить гарячий шоколад і виноградну фанту.

Клер Ріанна Холт

Знялась у рекламі для Dreamworld, Sizzlers. Клер має чорний пояс в Тай - Квон - До. У 2005 г. окончила университет. Співала в шкільному хорі.

Фібі Элізабет Тонкін

Кожен рік Фібі брала участь в шкільному Шекспіровському фестивалі. У вільний час займається модельним бізнесом. Була на обкладинці Girlfriend і Kmart. Почала курити, і тим самим зупиняла своїх фанів. Грала недавно в рекламі для Vauxhall ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 703 | Добавил: deuS | Дата: 22-11-2008

Привіт всім!!! Сьогодні чудове свято хеллоуін!!! Всім бажаю сьогодні вночі бачити жахливі страшнююуки!!(підказала Емка) Сьогодні ввечері на рольовій зберемося в когось удома і будемо лякати усіх усілякими смішними, ой тобто страшними історіями!!! Всі, хто хоче посміятися, тобто полякатися приходьте в май комната о 20:00. Берем гарбузи і свічки. Ще костюи, будем ходиь по хатам і збирать цукерочки і всяку таку іншу бридоту(не люблю солодощі). Можливо зберемося у емми або Клео (у Клео думаю не зберемося її цілими днями дома немає).
Категория: Події | Просмотров: 652 | Добавил: deuS | Дата: 31-10-2008

Третій сезон
Хоч спочатку і було заплановано всього два сезона, продюсер серіалу заявив, що не проти щоб  було знято і третій. хоча вже разібрано більшість декорацій, але хвости русалок були збережені. Сезон планують знімати весь 2008 рік,
а на австралійські екрани третій сезон повинен вийти на початку 2009 року. Але покищо работа над сезоном не нарозпочалась.

Жанр: пригоди
Рік випуску: 2006-2007
Формат: AVI, Mpeg 4
Перевод: Професійний
Кількість дисків: 2
В ролях: Емма (Claire Holt), Клео (Phoebe Tonkin) и Ріккі (Cariba Heine) 

Небагато про створення серіала
Мрія режисера зняти такий серіал проявилася, тоді коли він дивився телепрограмму про міфічних істот.
 Тим більше що він давно бачив симпатичних актрис (Каріба Хейн, Клер Холт и Фібі Тонкін), які дуже підходили   для головних ролей русалок. Після того, як режисер знайшов "помічника русалок" Льюіса (Ангус МакЛарен), можна було знімати.
Історія русалок

Емма, Клео и Ріккі - шістнадцятирічні дівчата, які виросли на залитих сонцем берегах Голд-Коста. Емма - впевнена і спортивна, Клео не дуже впевнена в собі і незграбна, в той час як Ріккі - дівчина з не спокійним характером, остерігається людей. Через неї дівчата відправляються до таємного острова Мако. Три місьі дівчини досліджують моторошний, покритий джунглями острів, перед тим як попасти в пастку давньої пещери в кратері вулкану. Побачивши підводний канал, вони вирішують поплити в безо ... Далі---->

Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 698 | Добавил: Unmei | Дата: 28-10-2008

Чим відрізняєтеся ви від своїх персонажів Клео, Емми і Ріккі? 
 Фібі: Усім. У фільмі Клео можна сказати ангел, пай дівчинка і взагалі її характер нічим не схожий на мій.У нас лише схоже те, що ми разом погано плаваємо. 
 
Клер:А ось я можу сказати зворотне.Я і Емма дуже схожі. Наприклад:я люблю покомандувать і вона.Емма відмінно плаває і я теж.  
 
Каріба:З Ріккі ми не схожі однозначно. Скажу вам мій величезний недолік це те що я не умію наполягти на своєму, а вона в цьому спец.І ще Рікки дуже скритна, а я ні, я дуже відкрита.
 
 
 
Чи хотіли б ви мати такі здібності як у Емми, Ріккі і Клео??
 
Клер: Так, я б хотіла мати силу Клео, тому що я дуже люблю воду. Вона- моя любов. Напевно цікаво робити водяних змій.
 
Каріба: Ні, не можна піти ні на які вечірки, потрібно приховуватися. Я б хотіла бути русалкою, лише якби час перетворення був не 10сек, а хоча би хвилин 10.
 
Фібі: Я б хотіла мати силу Ріккі, тому що люблю тепло і все, що з ним звязано, до того жя трохи схожа характером на неї.
 
 
 
Ви любите воду??
 
Каріба: Я байдужа до води. Я просто не розумію як воду можна любити. Вода існує для того, щоб її пити.
 
Фіб ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 724 | Добавил: deuS | Дата: 25-10-2008

П'ята русалка, яка стала русалкою у 8 років. Нова подружка Клео и Ріккі. Доречі Емма поїде в третьому сезоні кудись в інше місто, разом з Елліотом і батьками. Клер Холт замінять Індіаной Еванс. Емма буде рідко з'являтися. Зейн також кудись поїде. Хотіли зпочатку замінити ще й  і Карібу, тому що у неї змагання  по танцям. Фібі не хотіла зніматися в серіалі, але дехто її переконав, що вона повинна зніматися. Тобто повинні були замінити всіх головних акторів, але слава Богу Фібі і Каріба залишились, ну і Ангус.
 
 
    Матеріал написала Ріккі (Написала після того, як прочитала багато статей, все обдумала переварила мізками і написла цю супер маленьку статью)
 


Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 659 | Добавил: deuS | Дата: 23-10-2008

 Зейн Беннет - місцевий поганий хлопець, думає, що він може уникнути неприємностей з чим - вигідно, тому що його тато багатий. Деколи здається що він поганий, але у нього є більш м'яка сторона.
Він дуже хоче вразити свого батька, Харісона Беннетта, який являється таким же злим. Зэйн - чудовий плавальщік. Після того, як він бул зпійманий в пастку на затонувшій лодці лодке, він врятований Еммой, але бачить кінець її хвоста. Из-за цього, Зэйн починає шукати "морського монстра". Протягом ряду подій,він і Рікки починають переживати почуття один до одного. Пізніше вони розлучаються через те, що вони "дуже разні", але починають зустрічатися знову, коли Зейн виявляє, що дівчатка - все ще русалки.
Байрон - плавець, який подобається Емі, хоча вона часто заперечує це. Байрон майже взнає таємницю Еми, коли вона, втративши контроль над своєю силою, заграє з ним.
 
Міріам - конкурентка дівчаток. Коли вона владнує вечірку в басейну, Клео майже показує свою таємницю іншим гостям, хоча втручання
Емма і Ріккі запобігають цьому. Міріам вважають місцевою принцесою і вважає себе дівчиною Зейна (хоча він заперечує, що вони були будь-коли разом).
 
Доктор Денман - Морський Біолог, який знаходить зразки нігтя Клео, залишені Люісом. Вона взнає, що вони - русалки, і заманює Клео,
 Емму і Ріккі в пастку на ос ... Далі---->
Категория: Шіфф і компанія | Просмотров: 722 | Добавил: Unmei | Дата: 23-10-2008

1-20 21-40 ... 1181-1200 1201-1220 1221-1227
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика