Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Failure of Arctic Blast
15:01:57
Failure of Arctic Blast
Критики журналу Encore залишилися вкрай незадоволеними після перегляду Arctic Blast. Можете прочитати переклад рецензії на цей фільм.

Вчорашня прем'єра Arctic Blast від Браяна Тренчарда-Сміта розчарувала нас, але ж не настільки сильніше, ніж як розраховували творці фільму.

Хіба шарм «поганих фільмів» в тому, що творці ставляться до них досить серйозно, а фільм з тріском провалюється у прокаті? Хіба не є культовим те, що виділяється з натовпу і має особливу, невизначену якість, яка поєднується з дуже конкретною, що дуже обожнює публіка? Тим не менше, автори зробили «поганий фільм» (або B-кіно, як його називають любителі кінематографічної гидоти), це шлях до катастрофи.

Arctic Blast – це фільм, який кричить «Подивись на мене, подивись на мене, я неймовірний!», а натомість чує у відповідь «Ні, ти поганий, дуже поганий» від аудиторії, що втратила щонайменше 5 людей, які не змогли витримати 90-тахвилинний триб’ют на тему «Що буде післязавтра» - ми сиділи біля дверей і бачили людей, що виходили і не поверталися.

Цей фільм доводить ненависникам Роланда Еммеріха, що в його блокбастерах про стихійні лиха є певний рівень складності, який не кожен може написати, переконуючись тим, що можна написати будь-що, аби це було модно. VFX дуже відрізняється від усього іншого, коли справа доходить до безглуздих розваг. (прим. перекладача – переклад недослівний)

Документальний фільм Марка Хартлі «Не зовсім Голівуд» допоміг Австралії відкрити і оцінити Ozploitation, і цілком зрозуміло, що Тренчард-Сміт намагався завоювати прихильність фанатів старих фільмів (Turkey Shoot тощо), він не розуміє, що ці фільми були зняті ще в 1970-х та 80-х. Його Arctic Blast був би популярним 6 років назад, але зараз занадто пізно.


Оригінал статті і коментарі до неї можете прочитати тут

Категорія: Статті і скани з журналів | Переглядів: 583 | Додав: deuS
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика