Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2009 » Листопад » 3 » Каріба Хейн для журнала InStyle
14:11:59
Каріба Хейн для журнала InStyle

"Бути тут цього ранку було начебто зануритися в якусь фантазію", - сміється актриса Каріба Хейн. "Одяг такий апетитний, що ти просто хочеш з'їсти все це!" 21-річна актриса сидить у великому старому будинку в Сіднеї, тільки що закінчивши зніматися в її першій модній фотосесії, і говорить про стиль. "Мій зовнішній вигляд у більшості залежить від мого настрою", - говорить вона. "Він може бути просто дівчачим або в стилі рок-лялечки. Коли ти блондинка і в тебе блакитні очі, я остерігаюся виглядати як Барбі, але те що я ношу повинно поєднуватися з атрибутами моєї зовнішності".

Народжена в Південній Африці, вона переїхала до Канберри в 1991 році з батьками Кевіном і Мішель та братом Кайлом (24), коли їй було три роки. Мати Каріби - справжня танцівниця з голови до ніг, пізніше відкрила танцювальну студію, де вона прищеплювала любов до виступів її дітям. "Кайл зараз танцює на круїзному судні в Маямі", - пояснює Хейн з посмішкою. "Мій батько - єдиний, хто не виступає. Він говорить, що він єдиний нормальний чоловік у сім'ї".

З танцями в її крові, роками джазу, балету і тренувань, здається, що вона просто створена для кар'єри танцівниці, але втрутилася доля і в 16 років, вона постраждала від травми, яка не дозволяла їй танцювати. Хейн звернула свою увагу на акторство, бажаючи отримати роль русалки в серіалі H2O: Just Add Water. Перехід був напрочуд легким. "На сцені ти розповідаєш історію і передаєш емоції за допомогою свого тіла. Це хороший тренувальний майданчик для акторства".

У той час як H2O заробив величезну кількість фанатів, два нових очікуваних проекти Каріби - серіал, заснований на реальних подіях A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne і The Pacific Стівена Спілберга незабаром мають вийти в світ. Але Каріба не ігнорує її перший заклик. "Я не бачу мою кар'єру, пов'язану тільки з акторством. Я все ще хочу продовжувати танцювати і коли-небудь була б рада змішати акторство і танці разом." Стережись, Кетрін Зета-Джонс!

Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 656 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика