Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2009 » Вересень » 19 » Про 3 сезон
11:35:26
Про 3 сезон
Очікування закінчено! Третій сезон вже знято. Мільйони фанатів по всьому світу скоро стрибнуть у Лунний Пруд разом зі своїми улюбленими русалками. Цього разу з яскравою русалкою, класним хлопцем, вражаючими новими спецефектами, безліччю прекрасної поп музики, і загадковими пригодами, які вимагатимуть все від дівчат та їх друзів.
Піднімаючи планку з кожним новим сезоном, продюсер Джонатан М. Шіфф йде назустріч всім очікуванням фанатів його русалок. Їх досить багато: серіал був показаний більш ніж у 140 країнах, включаючи США, Великобританію, Австралію, Канаду, Німеччину, Францію, Італію, країни Бенелюксу, Скандинавії, Латинської Америки та Іспанію.

Третій сезон чекає прибуття нової русалки Бели, яку грає популярна австралійська актриса Індіана Еванс (відома по серіалу Home and Away). Ріккі і Клео думають, що вони знають все про свої супер здібності - до тих пір поки Ріккі не буде викрадена водним щупальця. Вона врятована Клео і Белою, яка щаслива зустріти інших русалок.

Життя дівчат, також перевертається, коли в школі з'являється новий хлопець Уілл (Люк Мітчелл), який є гарним дайвером. Коли обом, Ріккі і Беллі починає подобатися Уілл, лояльність дівчат піддається тесту. Зейн, тим часом ще тужить за Ріккі, що призводить до ряду фатальних помилок з Уіллом.

Риба, що рятуюється від берега і зміни у Лунному Пруду, стають все більш загрозливими і дівчата повинні об'єднатися, щоб протистояти містичній силі води. Об'єднуючи свої супер сили Клео, Ріккі і Белла рятують острів Мако від жахливої події, що, зрештою, призводить до розумінняодин одного.

Третій сезон знову повний приголомшливою підводної фотозйомкою, на значно вищому рівні, включаючи більше дії, візуальних ефектів і захоплюючих підводних зйомок, які були відзняті в Warner Roadshow Studios на австралійському Голд Коаст.

Серіал став неймовірно успішним для Jonathan M. Shiff Productions і ZDF Enterprises виробників і дистриб'юторів H2O. Серіал почав отримувати нагороди, з моменту появи на ТБ: Nickelodeon Kids Choice Awards, номінацію на ATOM Award, Logie Award, номінації на AFI Awards ... Виробництво продукції H2O йде в ногу з міжнародним успіхом серіалу, як велике розмаїття продуктів на ключовому ринку. Щодо зірок H2O, вони щосили зайняті акторською кар'єрою, наприклад Каріба Хейн, яка скоро з'явиться у фільмі Стівена Спілберга "The Pacific». Готові створювати і нові проекти - включаю фільм про H2O і нові сезони останнього успішного серіалу Шиффа The Elephant Princess - Шифф і ZDF Enterprises розширили свої партнерські угоди ще на шість років. Приголомшлива команда для дітей та підлітків в усьому світі!
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 525 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика