Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2009 » Липень » 29 » Ми відкриваєм новий портал для спілкування
12:58:17
Ми відкриваєм новий портал для спілкування


Ми вчора відкрили новий портал для спілкування. По суті у нас тепер буде два форуми. Другий форум ніяким боком не буде стосуватись Н2О, але там ми (тобто ви) можете поспілкуватись на будь яку іншу тему у теплій і дружелюбній атмосфері. Форум вже паше, але сайт поки що закритий. І якщо ми відкриваємо новий сайт - це не значить, що ми забудемо про цей. Ми й надалі будемо витягувати сайт з СуперМасивної Чорної Дірки ( biggrin ) . Сайт буде російською, так як всі українці від 12-14 років майже досконало володіють російською і з цим боротись неможливо... Тобто так ми намагаємось зробити сайт більш відвідуваним. Скоро буде баннер і власноручний дизайн. Портал поки що закритий, але через декілька днів ми його офіційно відкриємо (з шампанським і шоколадними цукерками smile ) Чекайте! І ще одне нововведення, ми будемо новини додавати російською і українською.

Мы вчера открыли новый портал для общения. Тоесть у нас теперь будет два форума. Второй форум никакой стороной не будет касаться Н2О, но там мы (то есть вы) можете пообщаться на любую другую тему в теплой и дружелюбной атмосфере. Форум уже пашет, но сайт пока еще закрыт. И если мы открываем новый сайт - это не значит, что мы забудем об этом. Мы и в дальнейшем будем вытягивать сайт из СуперМассивной Черной Дыры ( biggrin ) . Сайт будет русским, так как все украинцы от 12-14 годов почти в совершенстве владеют русским. То есть так мы пытаемся сделать сайт более посещаемым. Скоро будет баннер и собственноручный дизайн. Портал пока еще закрыт, но через несколько дней мы его официально откроем (с шампанским и шоколадными конфетами smile ) Ожидайте! И еще одно нововведение: мы будем новости добавлять на русском и украинском.

Категорія: Події | Переглядів: 600 | Додав: deuS
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика