Головна |
| RSS
Languages
Choose the language
 

Меню Сайту
Міні-чат
500
Категорії розділу
Обновки! [747]
Календарі [23]
Нагороди [8]
Журнали [3]
Статті і скани з журналів [94]
Серії [32]
Речі Н2О [28]
Відео [98]
Шіфф і компанія [102]
Про сайт [29]
Події [57]
Про Австралію [5]
Пошук
Наш баннер
H2O:Just Add Water - forever!!
Code
<a href="//h2o-forever.ucoz.ua" target="_blank"><img alt="H2O:Just Add Water - forever!!" src="http://s54.radikal.ru/i143/1006/39/11877aaba881.gif" border="0" width="88" height="31"></a>
Головна » 2008 » Жовтень » 23 » Information
18:02:32
Information
 Зейн Беннет - місцевий поганий хлопець, думає, що він може уникнути неприємностей з чим - вигідно, тому що його тато багатий. Деколи здається що він поганий, але у нього є більш м'яка сторона.
Він дуже хоче вразити свого батька, Харісона Беннетта, який являється таким же злим. Зэйн - чудовий плавальщік. Після того, як він бул зпійманий в пастку на затонувшій лодці лодке, він врятований Еммой, але бачить кінець її хвоста. Из-за цього, Зэйн починає шукати "морського монстра". Протягом ряду подій,він і Рікки починають переживати почуття один до одного. Пізніше вони розлучаються через те, що вони "дуже разні", але починають зустрічатися знову, коли Зейн виявляє, що дівчатка - все ще русалки.
Байрон - плавець, який подобається Емі, хоча вона часто заперечує це. Байрон майже взнає таємницю Еми, коли вона, втративши контроль над своєю силою, заграє з ним.
 
Міріам - конкурентка дівчаток. Коли вона владнує вечірку в басейну, Клео майже показує свою таємницю іншим гостям, хоча втручання
Емма і Ріккі запобігають цьому. Міріам вважають місцевою принцесою і вважає себе дівчиною Зейна (хоча він заперечує, що вони були будь-коли разом).
 
Доктор Денман - Морський Біолог, який знаходить зразки нігтя Клео, залишені Люісом. Вона взнає, що вони - русалки, і заманює Клео,
 Емму і Ріккі в пастку на острові Мако, аби провести над ними експерименти.
Міс Луїза Чатем - таємнича стара, явона знає таємницю дівчаток і попереджає їх про ефекти повного місяця. Вона розповідає дівчаткам, що вона була русалкою теж, і натякає дівчаткам, що вони можуть відмовитися від своєї сили.
 
Кім Серторі - молодша сестра Клео. Коли вона прочитала щоденник Клео, то вирішила, що вона - русалка, і за допомогою Еліота, вона намагається видати її
секрет. Емма, Клео і Ріккі намагаються переконати її, що Міріам русалка.
 
Елліот Гільберт - молодший брат Еми. Будучи врятованим Рікки, Еліот закохується в неї, хоча ку Клео зустрічає, працюючи в аквапарке. Вона натякає Клео, що вона і говорить, що між ними нічого не може бути.
 
Уилфред - власник JuiceNet кафе.
Категорія: Шіфф і компанія | Переглядів: 729 | Додав: Unmei
Анкета
Привіт, Гість
Нових повідомлень 0
Ваш аватар:

Ви у групі |`Guests
Ви
Вас звати Гість
Ви уже з нами днів
3 сезон
У нас ви можете подивитись 3 сезон із субтитрами й англійською.



Натискайте на баннер і насолоджуйтесь.
Статистика